Gereformeerd Groninger Mannenkoor zoekt nieuwe leden

Geplaatst op: 16 oktober 2021

Het Gereformeerd Groninger Mannenkoor (GGM) hoopt D.V. in april 2022 70 jaar te bestaan. En elk lustrumjaar wordt er een Jubileumconcert georganiseerd. Ook nu willen we dat doen, maar dit hebben we, in verband met COVID-19, uitgesteld tot 23 oktober 2022. We nodigen alle zanglustige mannen uit om ons koor te komen versterken; alle 4 de partijen hebben dringend versterking nodig.

Een komend Jubileumconcert zou een mooie aanleiding kunnen zijn om lid te worden. Mogelijke nieuwe leden doen dan mee met het Jubileumconcert op 23 oktober 2022. En als iemand nu lid wordt, dan kan er ook nog worden meegezongen tijdens een optreden van het GGM op Kerstavond in de Martinikerk te Groningen.

Indien iemand zich niet voor langere tijd wil binden aan het GGM, dan is het wellicht het overwegen waard om (tijdelijk) lid te worden; bijvoorbeeld vanaf nu (oktober 2021) tot en met december 2022. In dat geval zou men als projectlid kunnen meedoen.

We nodigen aspirant-leden graag uit contact op te nemen met de secretaris van het koor, Henk van der Veer, tel. 050 5425464 of via e-mail: veer9@ziggo.nl

Van harte welkom: we hebben uw stem nodig.

Onze oproep doen we aan mannen die 18 jaar of ouder zijn. Voor het voortbestaan van het GGM zou het fijn als we jonge(re) mannen zouden mogen verwelkomen. Mannen, laat iets van je horen. We ontvangen je graag op de donderdagavond in de zalen van de Gereformeerde kerk (vrijg.), Hoendiep 232 te Hoogkerk.

We beginnen de repetities op dit moment om 19.30 uur en met een pauze gaan we door tot 21.45 uur.