Gospelkoor Reflection 30 jaar – zing mee tijdens ons jubileumconcert

Geplaatst op: 12 januari 2020

In oktober 2020 viert Gospelkoor Reflection Assen haar dertigjarig bestaan. Dit willen we natuurlijk heel graag gaan vieren. Daarom geven we in oktober een feestelijk jubileumconcert.

Gospelkoor Reflection is een projectkoor, in een aantal maanden werken we met elkaar naar ons einddoel, in dit geval het jubileumconcert. We zijn met een enthousiaste groep mannen en vrouwen die graag samen willen zingen, om zelf van te genieten. Maar we zingen ook tot eer van onze God, dit geloof en van daaruit zingen is dan ook wat ons samenbindt.

We willen jullie van harte uitnodigen om met ons mee te zingen! Misschien heb je al eens eerder meegezongen met Reflection, dan is dit een mooie kans om opnieuw mee te doen. Ook nieuwe mensen zijn natuurlijk van harte welkom. Vooral de bassen en tenoren kunnen versterking goed gebruiken, dus we nodigen de mannen graag extra uit om mee te komen zingen.

De hele maand januari houden we open repetities. Op donderdagavond, om 20:00 uur, in de Kandelaar aan de Oude Molenweg in Assen.

9, 16, 23, en 30 januari is iedereen van harte welkom om een avond mee te beleven en zo te ontdekken hoe leuk het is om samen te zingen!

Op 23 en 30 januari zal een workshop worden verweven met de repetitie. De 23e gaat de workshop over ‘Complete Vocal Technique’ en de 30e zal het over ‘Lax Vox’ gaan.

Lijkt het je leuk om eens een avond mee te beleven? Van harte welkom!
Voor meer informatie: www.reflectionassen.nl of stuur een mail naar reflectionassen@hotmail.com.