Kerk zijn op de rand

Geplaatst op: 11 januari 2020

25 januari 2020 – Utrecht

Hoe ben je als kerk vandaag de dag missionair? Hoe deel je geloof, hoop en liefde?

Deze vragen staan centraal tijdens de werkconferentie ‘Kerk-zijn op de rand’ op 25 januari 2020 in Utrecht. Deze conferentie biedt een gevarieerd programma vol inspirerende verhalen, praktische workshops en verschillende uitwisselingsmomenten. Samen nadenken over missionair kerk zijn anno 2020. Het doel is om een brug te slaan tussen het missionaire werkveld en de lokale kerken, en een beweging in gang te zetten om op een frisse manier missionair present te zijn in de samenleving.

Trends en kantelkansen

De werkconferentie gaat én over de kantelingen in onze maatschappij en leven én over kansen die dan ontstaan om diaconaal-missionair kerk te zijn. Op het programma staan naast een trendlezing door Tim Vreugdenhil ook verschillende workshops over kansen die er zijn om je geloof te delen. Kortom een dag vol met inspiratie, tips, praktijkvoorbeelden en tijd om verhalen met elkaar te delen.

Kom je ook?

Deze conferentie is bedoeld voor kerkelijk werkers, diaconaal en missionair werkers, jeugdwerkers, predikanten, ouderlingen, diakenen en vrijwilligers in diverse commissies/aandachtsgebieden. Kom vooral naar de conferentie met meerdere mensen uit jouw kerkgemeente!

Op www.kerkzijnopderand.nl vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Deze conferentie wordt georganiseerd door verschillende missionaire | diaconale organisaties en bureaus binnen de GKv, CGK en NGK.