Kerstpakkettenactie Assen 2022

Geplaatst op: 7 december 2022

Sponsort u een kerstpakket?

Jaarlijks wordt aan een groot aantal mensen met een smalle beurs een kerstpakket aangeboden in Assen. Een doos vol artikelen om de feestdagen een bijzonder tintje te geven. Wie wat kan missen, wordt uitgenodigd de Kerstpakkettenactie Assen te sponsoren.

Op ruim 700 adressen in Assen wordt dit jaar een kerstpakket bezorgd. Dit kerstpakket bevat producten die voor de ontvangers vaak net te bijzonder zijn, en dus te duur. Het gaat om extraatjes die velen van ons haast gedachteloos meepakken voor de feestdagen. Kerststol met roomboter, kerstkransjes, slagroom. Net even wat anders dan anders, net iets lekkerder dan gewoonlijk. Kerst vieren rond een lege tafel is wrang.

Het samenstellen en uitreiken van een grote hoeveelheid kerstpakketten is een enorme klus – praktisch én financieel. Gelukkig zijn er velen die meewerken, op allerlei manieren. Velen zijn zich bewust van de armoede die er ook in onze maatschappij en ook in onze stad is. Juist met kerst willen zij hun betrokkenheid tonen en een daad van naastenliefde en barmhartigheid stellen. Doet u ook mee?

Sponsor worden?

Naast bedrijven en organisaties kunnen ook particulieren bijdragen aan de Kerstpakkettenactie. U kunt bijvoorbeeld één of meer pakketten sponsoren voor 50 euro per stuk. Is dat wat veel gevraagd, dan kunt u denken aan het financieren van een kwart pakket voor 12,50 euro of een paar producten voor bijvoorbeeld 5 euro. Uiteraard is elke bijdrage welkom. Uw gift kunt u aftrekken van de belasting.

U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer NL82 RABO 03737 46660 t.n.v. Kerstpakkettenactie Assen, onder vermelding van: Donatie.