Nieuwe vrijwilligers gezocht – ArendState

Geplaatst op: 10 januari 2020

Nieuwe vrijwilligers gezocht!

In ArendState zijn wij blij met de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de bewoners in het woonzorgcentrum en in het verpleeghuis. We hebben op dit moment de vraag naar:

Organist voor de zondagen

We zijn. op zoek naar een organist die 1 keer in de maand/14 dagen de kerkdienst wil begeleiden. De kerkdiensten in ArendState zijn op zondag van 15.00-16.00 uur. Mocht u interesse hebben en wat meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met onderstaande mail adres/telefoonnummer.

Wandel vrijwilligers

Regelmatig zijn we op zoek naar wandelvrijwilligers, het is wenselijks dat u een rolstoel kunt duwen. Vindt u het mooi om met ouderen te wandelen, dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen.

Maaltijdvrijwilligers voor de avond, voornamelijk in het weekend

We zijn op zoek naar maaltijdvrijwilligers voor de avond. Het gaat om een vrijwilliger die samen met een vaste medewerker van de keuken langs de appartementen gaat om de maaltijd voor de avond te serveren aan de bewoners van het huis. De werktijden zijn van 16.45 uur tot 19.00 uur. Heeft u interesse om hier iets in te betekenen? Dan horen we graag van u!

Pianist voor de zang en borrelmiddag

We zijn op zoek naar een pianist voor de zang- en borrelmiddag. Het gaat om de even weken van 14.30-16.30 uur. We zingen deze middag Nederlandse liederen. Vindt u het mooi ouderen muzikaal te begeleiden en er een gezellige middag van te maken? Dan horen we graag van u, deze middag werkt u samen met de welzijnsmedewerker en andere vrijwilligers.

Mocht u interesse hebben in één van de vacatures of meer informatie willen? Dan kunt u contact opnemen met:

Margreet Koekoek
coördinator vrijwilligers/welzijn
Mail : mkoekoek@accoladezorg.nl of bel 0592-763351
(op de werkdagen: maandag, dinsdagochtend en donderdag)