Ontmoetingsdag voor echtparen waarvan één van de partners autisme heeft

Geplaatst op: 26 februari 2020

Op zaterdag 9 mei organiseert Dit Koningskind een ontmoetingsdag in Bunschoten voor echtparen waarvan één van de partners autisme heeft (of een vermoeden daarvan). Het thema is: ‘Verbinding binnen de relatie’. Deze ontmoetingsdag biedt u en uw partner meer inzicht in het samen leven met autisme. We besteden aandacht aan de worsteling en gevoelens van beide partners. Want wat betekent het om te leven met autisme? En hoe is het voor de ander? Welke impact heeft het op uw relatie en gezinsleven?

Door middel van het verstrekken van informatie en gesprekken over het thema ‘Verbinding binnen de relatie’, krijgt u meer zicht op factoren die verbinding bemoeilijken in een relatie waarin autisme een rol speelt, maar ook op manieren om die verbinding te bevorderen. Naast verdieping, is er ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Tussendoor genieten we van een lunch en sluiten we af met een hapje en een drankje. Regioconsulenten Joke Leene en Ad Waardenburg begeleiden deze ontmoetingsdag.

Van harte welkom!

Voor wie:           Echtparen waarvan één van de partners autisme heeft (of een vermoeden daarvan)
Waar:                Bisschopweg 7, 3752 LK Bunschoten
Wanneer:          Zaterdag 9 mei 2020
Tijd:                   10.30 -18.00

Kosten:             € 90,00 per echtpaar (incl. lunch en borrel)
Aanmelden:       www.ditkoningskind.nl à agenda
Informatie:         Joke Leene 06 13766764 / j.leene@ditkoningskind.nl. (ook voor het doorgeven van evt. allergieën/dieetwensen)

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor echtparen € 90,00. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is. U kunt op 9 mei een machtigingsformulier invullen waarmee we de kosten voor deze dag van uw rekening afschrijven.