Ontmoetingsdag voor mannen met autisme

Geplaatst op: 16 januari 2020

De communicatie tussen mensen gaat niet altijd vanzelf, het is tweerichtingsverkeer. En wat als je autisme hebt? Wat is de invloed van je autisme op je communicatie met anderen? Hoe kun je je communicatie verbeteren en wat kun je daarbij van anderen verwachten?

Dit Koningskind organiseert speciaal voor mannen met autisme een ontmoetingsdag op zaterdag 8 februari. Wij willen mannen ondersteuning bieden en ruimte geven voor ontmoeting en het delen van ervaringen rondom het thema ‘communicatie’. Regioconsulenten Ad Waardenburg en Joke Leene begeleiden deze dag. Zij zullen het thema inleiden, maar er zal ook veel ruimte zijn voor gesprek. De ontmoetingsdag is geschikt voor mannen die eerder hebben deelgenomen aan gespreksgroepen of ontmoetingsdagen, maar ook voor nieuwe deelnemers.

Van harte welkom!

Voor wie:         Mannen met autisme
Datum:            Zaterdag 8 februari 2020 van 10:30 tot 15:00 uur (inclusief lunch)
Plaats:             Het Noorderlicht, Scharmbarg 37, 9407 EA, Assen
Aanmelden:     www.ditkoningskind.nl > agenda
Informatie:       a.waardenburg@ditkoningskind.nl / 06 -13494377 of: j.leene@ditkoningskind.nl /  06-13766764.

Wij vragen aan de deelnemers aan deze dag een tegemoetkoming in de kosten in de vorm van een gift. Als richtbedrag voor deze activiteit vragen we van niet-leden € 25,00 en leden € 20,00. Voor de betaling kun je op de dag zelf een machtigingsformulier invullen.