Save the date: startweekend 2023

Geplaatst op: 21 juni 2023

De vakantie moet nog beginnen, maar met AC, Jeugdraad, KIK en predikanten hebben we al nagedacht over hoe we willen starten. Omdat we laat vakantie hebben is het startweekend gelijk in het eerste weekend (9 + 10 september) na de vakantie; met zaterdag 9 September allerlei activiteiten! Zet hem in de agenda!

We organiseren voor jong en oud een volleybal- en voetbaltoernooi bij FC ASSEN! En er komt een peuterplein voor de leeftijd van 2-4.

Voor de basisschool zal dit in de middag plaatvinden en voor de leeftijd 12-100 in de vroege avond. De basisschoolkinderen kunnen zich individueel opgeven zodat wij eerlijke teams kunnen maken. Voor 12+ mag je je zowel als team als individueel opgegeven.

Opgeven doe je via deze link.

Mocht je nou geen sportieve genen in je lijf hebben…. dan vragen we je of je mee wilt denken in alternatieve activiteiten! We hopen zo voor iedereen plezier te creëren en vooral verbinding met elkaar. Houd de site in de gaten voor exacte tijden en aanvullingen!

De avond willen we met elkaar in de soos/kerk afsluiten. De jeugd hoeft deze avond niet naar huis…. wanneer ze zin hebben mogen ze in de kerk blijven logeren (ook daar kun je je voor opgeven via dezelfde link)! De volgende ochtend zal de jeugd de rest van de gemeente verwelkomen met een kopje koffie!

We hopen op mooi weer en veel gezelligheid!

AC, Jeugdraad, KIK en predikanten!

Ps. mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met Wilske (0617177742)