Secret Moment – 15 maart

Geplaatst op: 21 februari 2024

Kom gezellig met een andere sister naar deze avond en geef je op via secretsisterkloosterveen@gmail.com!

Vrijdag 15 maart

Vanaf 19.45 is er koffie/thee met iets lekkers, om 20.00 start de avond.

Nadine de Vos (Arise) is uitgenodigd als spreker met inspiratie voor jou, een avond met diepgang, verbinding en goede gesprekken met elkaar. Naast de onthulling van Secret Sister ook lofprijzing en aanbidding.

Sister Moment

De avond wordt georganiseerd vanuit het Lichtpunt in Kloosterveen (Assen).
In de afgelopen maanden hebben zo’n 40 vrouwen meegedaan met secret sister. Al deze vrouwen waren gekoppeld aan een andere vrouw en waren voor deze vrouw een secret sister. In de afgelopen maanden hebben zij 1 keer per maand hun sister op een anonieme manier verrast. Bijvoorbeeld door het sturen van een kaartje, bloemetje, kleinigheidje, iets lekkers of het geven van een compliment. Op 15 maart zal worden onthuld aan deze vrouwen wie hun secret sister was.
Naast de onthulling leek het ons mooi om ook andere vrouwen te bemoedigen en komt Nadine de Vos van Arise spreken. Vandaar dat we een brede oproep hebben gedaan en alle vrouwen uitnodigen voor een gezellige en inspirerende avond. Alle vrouwen zijn welkom!

De avond is gratis maar om de gemaakte onkosten te dekken is er wel een collecte, betalen/doneren kan via QR-code en contant op deze avond.

We sluiten de avond gezellig af met een drankje en hapje in:
Het Lichtpunt
De Boomgaard 7
Assen