Verhalenverteller Bart Sikkema komt naar Assen

Geplaatst op: 4 oktober 2019

– op zondag 13 oktober tijdens de WYCLIFFE Bijbelzondag –

De boodschap van de Bijbel is van levensbelang. Voor dit relatief korte leven en voor een eeuwigheid hierna. Het is dus voor álle mensen op de wereld noodzakelijk om deze boodschap te kunnen lezen en begrijpen.
Toch hebben miljoenen mensen nog geen toegang tot een Bijbel in hun eigen taal. Zij kunnen niet lezen hoe je als kind van God mag uitzien naar een eeuwig leven met Hem.

In afhankelijkheid van God heeft Wycliffe Bijbelvertalers daarom een glashelder doel geformuleerd: Voor iedereen een Bijbel in de taal van zijn of haar hart! Vele honderden Bijbelvertalers zijn voor Wycliffe overal ter wereld bezig om de Bijbel in duizenden talen te vertalen.

 

Ezin Juliette uit Dassa, Benin:

‘Stel je toch eens voor dat ik een Bijbel zou hebben die ik zonder hulp van an-deren zou kunnen lezen, op élk moment van de dag, en wáár ik ook naar toe ga! Dat zou toch fantastisch zijn!’

Verhalenverteller Bart Sikkema reist voor Wycliffe naar verre landen om getuigenissen te verzamelen van mensen die verlangen naar een eigen Bijbel en om te kijken hoe dat Bijbelvertalen nu precies in z’n werk gaat. Met bijzondere verhalen en fotoreportages tot gevolg. Hij komt er op 13 oktober tijdens de Bijbelzondagdienst in GKV ‘Het Noorderlicht’ over vertellen.

Wie Verhalenverteller Bart Sikkema van Wycliffe Bijbelvertalers
Voor Iedereen – jong en oud
Waar GKV ‘Het Noorderlicht’,  Scharmbarg 37, 9407 EA Assen-Peelo
Wanneer Zondag 13 oktober 2019
Vanaf 16:30 uur (inloop met koffie en thee vanaf 15:30 uur)