Youth got talent! – Connect

Geplaatst op: 10 september 2020

Aan het begin van een nieuw seizoen, starten we in het jeugdwerk ook weer vol power op met een Connect dienst. Onze Connect-band is al druk aan het oefenen en we hebben een geweldige spreker te gast, die in binnen- en buitenland zijn voetbalkunsten heeft laten zien. Kortom… 27 september staat er een dienst waar je als jongere bij wilt zijn!

Vanwege de corona-maatregelen is deze dienst exclusief voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Voor de jeugd van 18+ zijn we bezig om in november een dienst te organiseren en volwassenen… worden door alle beperkingen helaas voorlopig niet uitgenodigd voor de jeugddiensten (maar thuis meekijken bevelen we natuurlijk van harte aan).

Als jongeren willen komen, moeten ze zich vooraf wel aanmelden. Eerst willen we de jongeren uit Assen-Kloosterveen de mogelijkheid geven om zich aan te melden. Uiteraard mogen ze daarbij hun vrienden van buiten Kloosterveen ook aanmelden. Daarna zijn ook jongeren uit andere delen van Assen (en omstreken) van harte welkom! Er is plek voor maximaal 220 jongeren.

Jongeren kunnen zich aanmelden door de QR code (zie de poster in de bijlage) te scannen of de volgende link aan te klikken: https://forms.gle/ALH4vMVDJmFi4qzg8